Десерти
Бісквіт «Дакуаз»
Інгредієнти:
  • кокосова стружка - 30 г
  • мигдалеве борошно - 60 г
  • цукрова пудра - 90 г
  • яєчний білок - 3 шт.
  • цукор - 35 г
  • цукрова пудра для посипання

Для кремю:

  • пюре маракуйї - 50 г
  • пюре абрикоса - 25 г
  • яєчний жовток - 3 шт.
  • яйце - 1 шт.
  • цукор - 45 г
  • вершкова олія - 45 г
  • желатин - 1 г

Для карамелізованих фруктів:

  • банан - 2/3
  • манго - 1/3
  • цукор - 1 ст. л.
  • вершкова олія - 1 ст. л.

Для крему Шантiй:

  • вершки 35 % - 150 г
  • цукрова пудра - 2 ст.л.
Бісквітне тістечко «Натхнення»
Інгредієнти:

Для вершкового бісквіта:

  • жирні вершки - 250 мл
  • борошно - 200 г
  • порошок для випічки - 2 ч. л.
  • цукор - 100 г
  • йогурт - 150 мл
  • сік лимонний - 2 ч. л.
  • ванільна есенція - 1 ч. л.

Для шоколадного бісквіта:

  • яйце - 4 шт.
  • борошно - 100 г
  • цукор - 150 г
  • какао - 3 ст.л.

Для заварного крему:

  • молоко – 500 мл.
  • олія вершкова - 100 г
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 2 ст. л.
  • цукор - 150 г

Для прикраси:

  • мак
  • волоський горіх
  • мигдаль
  • какао порошок
Млинці з яблуками
Інгредієнти:

Для тіста:

  • яйця - 3 шт.
  • молоко - 850 мл
  • борошно - 3 ст. л.
  • сіль - 1/3 ч. л.
  • цукор - 2,5 ст. л.
  • живі пресовані дріжджі
  • ванілін - 0,7 г
  • олія соняшникова рафінована від ТМ «МакМай» - 4 ст. л.

Для начинки:

  • яблука - 6 шт.
  • лимонний сік - 2,5 ст. л.
  • цукор - 3 ст. л.

Для заливки і посипання:

  • розтоплена вершкова олія - 3 ст. л.
  • кориця - 0,3 ч. л.
  • цукрова пудра - 2 ч. л.
Мiльфей
Інгредієнти:
  • вишня - 20 г
  • малина - 20 г
  • вершки кондитерські (33 %) - 50 г
  • апельсин - 1 шт.
  • ківі - 1 шт.
  • слива - 1 шт.
  • банан - 1 шт.
  • листкове тісто - 150 г
  • сметана
  • мед
  • вершкова олія
  • борошно
Торт «Панчо»
Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • яйце - 1 шт.
  • цукор - 1 склянка
  • борошно - 1 склянка
  • какао - 2 ст. л.

Для крему:

  • сметана - 700 г
  • цукор - 1 ст. л.
  • вишня для начинки і прикраси

Для глазурі:

  • молоко - 6 ложок
  • цукор - 1/2 склянки
  • какао - 2 ст. л.
  • вершкова олія - 30 г
Тортик «Літній»
Інгредієнти:
  • бісквіт - 300 г
  • сметана - 500 г
  • цукор - 1 склянка
  • холодна вода - 1/2 склянки
  • желатин - 3 ст. л.
  • полуниця
  • ківі
Шоколадний фондан
Інгредієнти:
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 2 ст. л.
  • цукор - 2 ст. л.
  • шоколад - 100 г
  • вершкове масло - 150 г
  • родзинки - 150 г
Швидкий чізкейк
Інгредієнти:
  • сир Філадельфія - 50-150 г
  • листкове тісто
  • вершкове масло - 150 г
  • коричневий цукор - 3-4 ст. л.
  • родзинки – за смаком
  • волоські горіхи - за смаком
  • ягоди (будь-які на вибір) - 100 г
  • вершки для збивання - 300-500 г
  • сік - 150 г
  • кориця - за смаком
  • цедра апельсина - за смаком
Ніжний торт «Літня насолода»
Інгредієнти:

Для тіста:

  • яйця - 4 шт.
  • цукор - 1 склянка
  • згущене молоко - 250 г
  • натуральний майонез «Провансаль Класичний» 67% від ТМ «МакМай» - 200 г
  • борошно - 1,5 склянки
  • сода - 1 ч. л.
  • какао - 2 ч. л.

Для крему:

  • сметана - 1-2 склянки
  • цукор - ? склянки
  • лимон - 1 шт.
  • чорнослив - 100 г
  • червона смородина для прикраси
Яблучний пиріг на сирному тісті
Інгредієнти:
  • борошно - 230 г
  • масло вершкове - 150 г
  • сир - 180 г
  • цукор - 4 ст. л.
  • яйце - 1 шт.
  • розпушувач – ? ч. л.
  • яблуко - 4 шт.
  • сік лимонний або апельсиновий - 3 ст. л.