М'ясні страви
Антрекот і соус «Конкасе»
Інгредієнти:
  • помідори - 2 шт.
  • філе яловичини - 300 г
  • плавлений сир - 100 г
  • мед
  • оливкова олія
  • лук - 1 шт.
  • часник - 2 зубчики
  • гірчиця «Російська» від ТМ «МакМай»
  • томатна паста «Домашня» від ТМ «МакМай»
  • листя салату
  • листя розмарину
  • хліб
Яловичина по-Донбаськи
Інгредієнти:
  • філе яловичини - 200 г
  • чебрець
  • часник - 2 г
  • олія соняшникова рафінована від ТМ «МакМай» - 300 мл
  • ананас консервований - 1 банка
  • цукор - 100 г
  • сік сливи - 200 мл
  • бад'ян (зірчастий аніс) - 1-2 г
  • кешью (для прикраси) - 10 г
  • мед
  • гірчиця «Російська» від ТМ «МакМай»
Смажена курка з печеними яблуками
Інгредієнти:
  • курка - 1200 г
  • часник - 2 часточки
  • соєвий соус - 3 ст. л.
  • паприка - 2 ч. л.
  • чорний перець - 1 ч. л.
  • олія соняшникова рафінована від ТМ «МакМай» - 2 ст. л.
  • петрушка
  • сіль
  • яблука - 8-10 шт.
  • ягоди журавлини або калини для прикраси
Куряча печінка у брусничному соусі
Інгредієнти:
  • куряча печінка - 500 г
  • соєвий соус - 1 ст. л.
  • олія соняшникова рафінована від ТМ «МакМай» - 1 ст. л.
  • вершкове масло - 2 ст. л.

Для соусу і прикраси:

  • заморожена брусниця - 200 г
  • сухе червоне вино - 1/2 склянки
  • вода - 2 ст. л.
  • цукор - 1/4 склянки
  • щіпка кориці
  • вершкова олія
  • гвоздика - 1 бутон
  • кедрові горіхи - 30 г
  • зелень

Курка «5 перців»
Інгредієнти:
  • філе курки - 180 г
  • соєвий соус - 60 г
  • мед - 30 г
  • апельсиновий сік - 100 мл
  • 5 перців - 10 г
  • цукор - 50 г
  • помідори черри - 30 г
  • фенхель - 50 г
  • жовтий помідор - 100 г
  • редис - 5 г
  • ананас - 50 г
  • чебрець - 10 г
  • часник - 5 г
  • сіль, перець
Курка по-індійськи
Інгредієнти:
  • стегно, ніжка курчати
  • часник - 5-6 зубчиків
  • корінь імбиру - 1 шт.
  • перець чилi - 1-3 шт.
  • олія соняшникова рафінована від ТМ «МакМай»
  • йогурт знежирений
  • натуральний кетчуп «Лагідний томатний» від ТМ «МакМай»
  • лук - 1 шт.
  • огірок - 1 шт.
  • петрушка
  • сіль, перець
  • мед - 1-2 ч. л.
М'ясні рулети
Інгредієнти:
  • м'ясо - 250 г
  • гриби - 100 г
  • цибуля (ріпчаста) - 2 шт.
  • сметана - 2 ст. л.
  • солодкий перець - 1/2 шт.
  • помідори - 1/2 склянки
  • вино - 1/4 склянки
  • сіль, перець
Свинина пікантна
Інгредієнти:
  • свинина - 600-800 г
  • маслинова олія - 4 ст. л.
  • гірчиця «Російська» від ТМ «МакМай» - 4 ст. л.
  • червоний перець - 0,5 ч. л.
  • подрібнений кардамон - 0,5 ч. л.
  • сіль - 0,5 ч. л.
  • мелена кориця - 1 ч. л.
  • часник - 4-5 зубчиків
Качина грудка з яблуками
Інгредієнти:
  • філе качиної грудки - 2 шт.
  • яблука - 3-4 шт.
  • мед - 2 ч. л.
  • гірчиця «Російська» від ТМ «МакМай»
  • сіль, перець
Курчата «Мельбурн»
Інгредієнти:
  • курка - 220 г
  • олія оливкова - 30 г
  • олія вершкова - 25 г
  • сухе біле вино - 30 г
  • бульйон - 50 г
  • томатна паста «Домашня» від ТМ «МакМай» - 10 г
  • баклажани - 250 г
  • борошно - 10 г
  • помідори - 20 г
  • часник - 4 зубчики
  • картопля - 100 г
  • зелень, петрушка, селера