Бісквіт «Дакуаз»
Інгредієнти:
  • кокосова стружка - 30 г
  • мигдалеве борошно - 60 г
  • цукрова пудра - 90 г
  • яєчний білок - 3 шт.
  • цукор - 35 г
  • цукрова пудра для посипання

Для кремю:

  • пюре маракуйї - 50 г
  • пюре абрикоса - 25 г
  • яєчний жовток - 3 шт.
  • яйце - 1 шт.
  • цукор - 45 г
  • вершкова олія - 45 г
  • желатин - 1 г

Для карамелізованих фруктів:

  • банан - 2/3
  • манго - 1/3
  • цукор - 1 ст. л.
  • вершкова олія - 1 ст. л.

Для крему Шантiй:

  • вершки 35 % - 150 г
  • цукрова пудра - 2 ст.л.
Спосіб приготування:

Сухі інгредієнти просіюємо. Білки збиваємо з щіпкою солі до середньої піни, поступово додаємо цукор і збиваємо на високій швидкості до високої піни. Змішуємо білок і сухі інгредієнти. Форму змащуємо вершковою олією і викладаємо пекарським папером. За допомогою кондитерського мішка викладаємо бісквіт у форму. Посипаємо пудрою і ставимо випікати на 30 хвилин при 160°С.

Готуємо кремю. Желатин замочуємо в холодній воді. Пюре змішуємо з яйцем, жовтками і готуємо карамелізовані фрукти. Ріжемо фрукти кубиками. У сотейнику нагріти олію, викласти фрукти, зверху присипати цукром. Протушкувати до м'якості. Остудити.

Крем Шантiй. Збиваємо вершки з цукровою пудрою до повітряного стійкого стану.

Збірка. На застиглий бісквіт викладаємо кремю, потім фрукти, потім із шприца викладаємо крем шантiй. Прикрашаємо, за бажанням, горіхами.

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
3 + 4 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.