Канелоні
Інгредієнти:
  • паста лазанья - 1 упаковка
  • сир Маскарпоне - 50 г
  • сир Моцарела - 100 г
  • пармезан - 20 г
  • рукола - 100 г
  • лимон - 1 шт.
  • помідор черрі - 5 шт.
  • цибуля шалот (або ріпчаста) - 80 г
  • чорні оливки - 0,5 банки
  • базилік - 20 г
  • оливкова олія
  • сіль, перець
  • лід
Спосіб приготування:

Ставимо воду для лазаньї. Після того, як вода закипіла, кладемо 2 листи лазаньї і варимо 5-7 хвилин.

Потім готуємо фарш.

Подрібнюємо частину моцарели, руколу і додаємо маскарпоне, солимо і перчимо, добре перемішуємо. Коли паста готова, дістаємо її і кладемо на лід. Беремо лист лазаньї і викладаємо на нього фарш, загортаємо в рулетики, робимо канелоні. Зверху викладаємо моцарелу, що залишилася, і пармезан, відправляємо в розігріту до 180°С духовку на 4-5 хвилин.

Готуємо соус для канелоні.

Розрізаємо помідори черрі і оливки на чотири частини, подрібнюємо цибулю, солимо, перчимо і обсмажуємо на сковороді. Дістаємо канелоні, викладаємо на блюдо, додаємо соус. Страва готова!

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
4 + 11 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.