Курка «5 перців»
Інгредієнти:
  • філе курки - 180 г
  • соєвий соус - 60 г
  • мед - 30 г
  • апельсиновий сік - 100 мл
  • 5 перців - 10 г
  • цукор - 50 г
  • помідори черри - 30 г
  • фенхель - 50 г
  • жовтий помідор - 100 г
  • редис - 5 г
  • ананас - 50 г
  • чебрець - 10 г
  • часник - 5 г
  • сіль, перець
Спосіб приготування:

На сковороді обсмажуємо помідори черрi, фенхель, ананас з чебрецем, медом і часником. Потім окремо обсмажуємо нарізане кубиками філе курки, солимо, перчимо, додаємо соєвий соус і 5 перців.

Готуємо соус. Карамелізуємо цукор, додаємо апельсиновий сік і соєвий соус. Даємо трохи прокипіти.

Презентація. Викладаємо на тарілку філе, поливаємо соусом і оформляємо помідорами, фенхелем і редисом.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
8 + 7 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.