Мiльфей
Інгредієнти:
  • вишня - 20 г
  • малина - 20 г
  • вершки кондитерські (33 %) - 50 г
  • апельсин - 1 шт.
  • ківі - 1 шт.
  • слива - 1 шт.
  • банан - 1 шт.
  • листкове тісто - 150 г
  • сметана
  • мед
  • вершкова олія
  • борошно
Спосіб приготування:

Тонко розкочуємо листкове тісто і нарізаємо його на рівні частини у формі прямокутників. Металеву форму для випікання змащуємо вершковим маслом і злегка притрушуємо борошном. Після цього викладаємо наші заготівлі з тіста і відправляємо їх в духовку, розігріту до 200-210 °С. Нарізаємо фрукти: апельсин, ківі, сливу і банан для начинки. Далі змішуємо сметану з медом. Листкове тісто змащуємо вершками і згори викладаємо фрукти. Так робимо тричі. Останнім шаром викладаємо ягоди: малину і вишню. Потім прикрашаємо фруктовим салатом, заправленим сметаною з медом.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
3 + 1 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.