Мiльфей


Інгредієнти:
- вишня - 20 г
- малина - 20 г
- вершки кондитерські (33 %) - 50 г
- апельсин - 1 шт.
- ківі - 1 шт.
- слива - 1 шт.
- банан - 1 шт.
- листкове тісто - 150 г
- сметана
- мед
- вершкова олія
- борошно
Спосіб приготування:
Тонко розкочуємо листкове тісто і нарізаємо його на рівні частини у формі прямокутників. Металеву форму для випікання змащуємо вершковим маслом і злегка притрушуємо борошном. Після цього викладаємо наші заготівлі з тіста і відправляємо їх в духовку, розігріту до 200-210 °С. Нарізаємо фрукти: апельсин, ківі, сливу і банан для начинки. Далі змішуємо сметану з медом. Листкове тісто змащуємо вершками і згори викладаємо фрукти. Так робимо тричі. Останнім шаром викладаємо ягоди: малину і вишню. Потім прикрашаємо фруктовим салатом, заправленим сметаною з медом.
Смачного!
Комментарии
Оставить комментарий