Млинці з яблуками
Інгредієнти:

Для тіста:

  • яйця - 3 шт.
  • молоко - 850 мл
  • борошно - 3 ст. л.
  • сіль - 1/3 ч. л.
  • цукор - 2,5 ст. л.
  • живі пресовані дріжджі
  • ванілін - 0,7 г
  • олія соняшникова рафінована від ТМ «МакМай» - 4 ст. л.

Для начинки:

  • яблука - 6 шт.
  • лимонний сік - 2,5 ст. л.
  • цукор - 3 ст. л.

Для заливки і посипання:

  • розтоплена вершкова олія - 3 ст. л.
  • кориця - 0,3 ч. л.
  • цукрова пудра - 2 ч. л.
Спосіб приготування:

Розтираємо дріжджі з 1 ст. ложкою цукру і додаємо 50 мл підігрітого молока. Залишаємо на 15 хвилин - свіжі дріжджі за цей час запрацюють. Тим часом, збиваємо яйця з цукром, ваніллю і сіллю до пишної піни. Додаємо 400 мл теплого молока і просіяного борошна, добре перемішуємо. Далі, вливаємо в суміш дріжджі і молоко, що залишилося, розмішуємо до однорідного стану і ставимо посуд із тістом у гарячу воду.

Готуємо начинку. Натираємо очищені яблука на велику терку або ріжемо дрібною соломкою, додаємо цукор і лимонний сік. Смажимо млинці на добре розігрітій сковорідці. На готовий млинчик  згори викладаємо ст. ложку начинки і все згортаємо в трубочку.

Готуємо посипку. Змішуємо корицю і цукрову пудру.

Викладаємо млинці в скляну форму, змащуємо  олією від ТМ «МакМай» і присипаємо цукрово - коричною сумішшю. Запікаємо в духовці приблизно 10 - 15 хвилин, доки блюдо не покриється золотистою скоринкою.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
4 + 2 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.