М'ясні рулети
Інгредієнти:
  • м'ясо - 250 г
  • гриби - 100 г
  • цибуля (ріпчаста) - 2 шт.
  • сметана - 2 ст. л.
  • солодкий перець - 1/2 шт.
  • помідори - 1/2 склянки
  • вино - 1/4 склянки
  • сіль, перець
Спосіб приготування:

Ріжемо і відбиваємо м'ясо. Готуємо начинку: обсмажуємо гриби і цибулю до м'якості, додаємо ложку сметани, солимо, перчимо, готуємо до загустіння.

Шматочки м'яса посолимо, покладемо начинку і загорнемо рулетом. Заколюємо зубочисткою, щоб не розгорнувся.

Готуємо соус: Обсмажуємо лук і перець, додаємо помідори, вино, сіль.  Готуємо 5-10 хвилин. Викладаємо рулети у форму для запікання, виливаємо згори соус, закриваємо форму фольгою, ставимо в розігріту до 200°С духовку і готуємо 40-50 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
13 + 4 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.