Ніжний торт «Літня насолода»
Інгредієнти:

Для тіста:

  • яйця - 4 шт.
  • цукор - 1 склянка
  • згущене молоко - 250 г
  • натуральний майонез «Провансаль Класичний» 67% від ТМ «МакМай» - 200 г
  • борошно - 1,5 склянки
  • сода - 1 ч. л.
  • какао - 2 ч. л.

Для крему:

  • сметана - 1-2 склянки
  • цукор - ? склянки
  • лимон - 1 шт.
  • чорнослив - 100 г
  • червона смородина для прикраси
Спосіб приготування:

Готуємо тісто:

Яйця збиваємо з цукром, додаємо натуральний майонез «Провансаль Класичний» 67% від ТМ «МакМай» і згущене молоко, перемішуємо. Окремо змішуємо борошно і соду, просіюємо в яєчну суміш, добре перемішуємо.

Ділимо на три частини, в одну з них додаємо какао.

Випікаємо по черзі три коржі в розігрітій духовці приблизно 15 хвилин.

Готуємо крем:

Тримаємо лимон в окропі приблизно хвилину, після чого ріжемо на невеликі шматочки і подрібнюємо в блендері до однорідної маси. Окремо подрібнюємо в блендері попередньо розмочений чорнослив.

Сметану збиваємо з цукром, ділимо на дві частини і акуратно додаємо в одну частину лимонну масу, а в іншу - чорнослив. Перемішуємо.

Збираємо торт:

Якщо коржі сильно піднялися в центрі, то верхівку можна акуратно зрізати. Просочуємо коржі спочатку лимонним кремом, а потім скріплюємо між собою чорносливовим кремом.

Верх і боки покриваємо лимонним кремом і прикрашаємо ягодами червоної смородини.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
11 + 9 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.