Печеня чучвара з пельменями
Інгредієнти:
  • картопля - 7 шт.
  • лук (ріпчастий) - 2 шт.
  • помідори - 2 шт.
  • бульйон - 200 мл
  • пельмені - 0,5 кг
  • червоний мелений перець
  • зелень - за смаком
Спосіб приготування:

Обсмажуємо картоплю скибочками, Окремо обсмажуємо лук півкільцями, а також подрібнені помідори. У казан кладемо картоплю, згори цибулю з помідорами і на них викладаємо пельмені. Посипаємо червоним меленим перцем і рубаною зеленню.

Спочатку робимо сильний вогонь, коли на дні закипить, наливаємо трохи бульйону (приблизно 200 мл), закриваємо кришкою і на повільному вогні тушкуємо до готовності.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
9 + 2 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.