Салат із папайї з помідорним варенням
Інгредієнти:
  • помідори - 2 шт.
  • гірчиця «Російська» від ТМ «МакМай»
  • мед
  • цукор
  • сир моцарела
  • борошно
  • яйце - 1 шт.
  • маслинова олія
  • паніровка
  • кумкват - 3 шт.
  • папайя
  • листя темного салату
  • соєвий соус
  • апельсиновий сік - 200 г
  • сіль, перець
Спосіб приготування:

Кладемо цукор в розігрітий ківш, туди ж додаємо нарізані помідори, трохи меду, гірчиці «Російської» від ТМ «МакМай» і соєвого соусу. Все ретельно перемішуємо. 

Збиваємо яйце і занурюємо в нього крупно-нарiзану моцарелу, потім обвалюємо у борошні,

потім знову в яйце і обвалюємо в паніровці. Повторюємо обвалювання кілька разів. Моцарелу занурюємо в ківш у окріп на 30 секунд.

Чистимо папайю, прибираємо насіння, хвостик і шкірку. Нарізаємо папайю дрібними шматочками. Листя темного салату перемішуємо з папайєю. Кладемо щіпку солі і перцю в салат. Поливаємо згори невеликою кількістю маслинової олії .

Кумкват ріжемо половинками і кладемо на сковороду листя салату і папайю, додаємо моцарелу і виливаємо карамель з кумкватом. Блюдо готове.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
2 + 18 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.