Шоколадний фондан


Інгредієнти:
- яйця - 2 шт.
- борошно - 2 ст. л.
- цукор - 2 ст. л.
- шоколад - 100 г
- вершкове масло - 150 г
- родзинки - 150 г
Спосіб приготування:
Беремо яйця і відділяємо жовток від білку. Жовток змішуємо з цукром, ставимо на водяну лазню і повільно збиваємо. Натираємо дрібно шоколад і змішуємо його з вершковим маслом, ставимо на водяну лазню. Потім додаємо яйця з цукром і додаємо сюди борошно і родзинки. Перемішуємо усю масу і викладаємо у форму. Відправляємо в духовку на 5 хвилин, при 180°С. Шоколадний фондан прикрашаємо морозивом.
Смачного!
Комментарии
Оставить комментарий