Шоколадний фондан
Інгредієнти:
  • яйця - 2 шт.
  • борошно - 2 ст. л.
  • цукор - 2 ст. л.
  • шоколад - 100 г
  • вершкове масло - 150 г
  • родзинки - 150 г
Спосіб приготування:

Беремо яйця і відділяємо жовток від білку. Жовток змішуємо з цукром, ставимо на водяну лазню і повільно збиваємо. Натираємо дрібно шоколад і змішуємо його з вершковим маслом, ставимо на водяну лазню. Потім додаємо яйця з цукром і додаємо сюди борошно і родзинки. Перемішуємо усю масу і викладаємо у форму. Відправляємо в духовку на 5 хвилин, при 180°С. Шоколадний фондан прикрашаємо морозивом.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
3 + 0 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.