Швидкий чізкейк
Інгредієнти:
  • сир Філадельфія - 50-150 г
  • листкове тісто
  • вершкове масло - 150 г
  • коричневий цукор - 3-4 ст. л.
  • родзинки – за смаком
  • волоські горіхи - за смаком
  • ягоди (будь-які на вибір) - 100 г
  • вершки для збивання - 300-500 г
  • сік - 150 г
  • кориця - за смаком
  • цедра апельсина - за смаком
Спосіб приготування:

Розкачуємо листкове тісто. Наносимо зверху тонкий шар вершкового масла. Подрібнюємо волоські горіхи, викладаємо на тісто і посипаємо все невеликою кількістю коричневого цукру і родзинками. Натираємо туди ж цедру апельсина і посипаємо корицею. Закочуємо все в один довгий рулет, який розрізаємо на «роли». Отримані рулетики перевернути боками вгору і придавити долонею. Рулетики тепер виглядають, як оладки. Викладаємо їх на пергамент, змащений вершковим маслом, який кладемо на деко. Зверху змащуємо рулетики медом і присипаємо борошном. Ставимо в духовку на 10 хвилин при 180°С.

Готуємо ягідний джем:

Розігріваємо сковороду і насипаємо цукор. Додаємо до нього вершкове масло-1 ст. ложку, наливаємо трохи соку і додаємо ягоди. Тримаємо на вогні, поки цукор не карамелізується.

Готуємо вершки:

Збиваємо міксером вершки для крему до повітряної маси, яка не випливає з миски. До вершків додаємо сир Філадельфія. Ще раз добре все збиваємо і кладемо в холодильник на 10 - 20 хвилин.

Оформляємо страву:

У потрібну форму викладаємо 1 цілий рулетик, зверху кладемо шар вершків з холодильника, зверху кладемо половинку рулету, ще зверху додаємо вершки. Тримаємо все в формі протягом 3-5 хвилин. Ягідний джем подавати за смаком: або окремо, або з додаванням в шари чизкейка.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
1 + 0 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.