

- сир Філадельфія - 50-150 г
- листкове тісто
- вершкове масло - 150 г
- коричневий цукор - 3-4 ст. л.
- родзинки – за смаком
- волоські горіхи - за смаком
- ягоди (будь-які на вибір) - 100 г
- вершки для збивання - 300-500 г
- сік - 150 г
- кориця - за смаком
- цедра апельсина - за смаком
Розкачуємо листкове тісто. Наносимо зверху тонкий шар вершкового масла. Подрібнюємо волоські горіхи, викладаємо на тісто і посипаємо все невеликою кількістю коричневого цукру і родзинками. Натираємо туди ж цедру апельсина і посипаємо корицею. Закочуємо все в один довгий рулет, який розрізаємо на «роли». Отримані рулетики перевернути боками вгору і придавити долонею. Рулетики тепер виглядають, як оладки. Викладаємо їх на пергамент, змащений вершковим маслом, який кладемо на деко. Зверху змащуємо рулетики медом і присипаємо борошном. Ставимо в духовку на 10 хвилин при 180°С.
Готуємо ягідний джем:
Розігріваємо сковороду і насипаємо цукор. Додаємо до нього вершкове масло-1 ст. ложку, наливаємо трохи соку і додаємо ягоди. Тримаємо на вогні, поки цукор не карамелізується.
Готуємо вершки:
Збиваємо міксером вершки для крему до повітряної маси, яка не випливає з миски. До вершків додаємо сир Філадельфія. Ще раз добре все збиваємо і кладемо в холодильник на 10 - 20 хвилин.
Оформляємо страву:
У потрібну форму викладаємо 1 цілий рулетик, зверху кладемо шар вершків з холодильника, зверху кладемо половинку рулету, ще зверху додаємо вершки. Тримаємо все в формі протягом 3-5 хвилин. Ягідний джем подавати за смаком: або окремо, або з додаванням в шари чизкейка.
Смачного!