Торт «Панчо»
Інгредієнти:

Для бісквіта:

  • яйце - 1 шт.
  • цукор - 1 склянка
  • борошно - 1 склянка
  • какао - 2 ст. л.

Для крему:

  • сметана - 700 г
  • цукор - 1 ст. л.
  • вишня для начинки і прикраси

Для глазурі:

  • молоко - 6 ложок
  • цукор - 1/2 склянки
  • какао - 2 ст. л.
  • вершкова олія - 30 г
Спосіб приготування:

Яйце розтираємо з цукром і додаємо борошно (для шоколадного бісквіта додаємо ще 2 ст. ложки какао разом із борошном). Випікаємо 2 бісквіти в духовці, розігрітій до 170 - 200 °C, 30 - 45 хвилин. У готовому шоколадному бісквіті зрізамо верх і ріжемо на шматочки. Низ використовуємо, як основу для торта. Другий бісквіт увесь ріжемо або ламаємо на шматочки

Готуємо крем. Сметану збиваємо з цукром, змащуємо основу, потім шарами викладаємо шматочки бісквітів, вишні і знову змащуємо кремом, формуючи торт у формі гірки або будь-якій іншій формі. Змащений кремом торт ставимо в холодильник.

Готуємо глазур. Молоко, цукор і какао варимо на повільному вогні до консистенції рідкої сметани. Поливаємо глазур'ю захололий торт і ставимо його в холодильник на 8 або більше годин.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
2 + 10 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.