Яблучний пиріг на сирному тісті


Інгредієнти:
- борошно - 230 г
- масло вершкове - 150 г
- сир - 180 г
- цукор - 4 ст. л.
- яйце - 1 шт.
- розпушувач – ? ч. л.
- яблуко - 4 шт.
- сік лимонний або апельсиновий - 3 ст. л.
Спосіб приготування:
У борошно змішане з розпушувачем, додаємо розм'якшене вершкове масло, сир, яйце, 2 ст. л. цукру і замішуємо м'яке тісто.
Яблука нарізаємо скибочками, змішуємо з цукром, поливаємо соком. Даємо постояти 30 хвилин.
Тісто розгортаємо і викладаємо у форму, відправляємо в морозильник на 30 хвилин. Через півгодини дістаємо тісто і викладаємо часточки яблук. Змащуємо розтопленим вершковим маслом. Випікаємо пиріг до готовності в розігрітій до 200°С духовці.
Смачного!
Комментарии
Оставить комментарий