Яблучний пиріг на сирному тісті
Інгредієнти:
  • борошно - 230 г
  • масло вершкове - 150 г
  • сир - 180 г
  • цукор - 4 ст. л.
  • яйце - 1 шт.
  • розпушувач – ? ч. л.
  • яблуко - 4 шт.
  • сік лимонний або апельсиновий - 3 ст. л.
Спосіб приготування:

У борошно змішане з розпушувачем, додаємо розм'якшене вершкове масло, сир, яйце, 2 ст. л. цукру і замішуємо м'яке тісто.

Яблука нарізаємо скибочками, змішуємо з цукром, поливаємо соком. Даємо постояти 30 хвилин.

Тісто розгортаємо і викладаємо у форму, відправляємо в морозильник на 30 хвилин. Через півгодини дістаємо тісто і викладаємо часточки яблук. Змащуємо розтопленим вершковим маслом. Випікаємо пиріг до готовності в розігрітій до 200°С духовці.

Смачного!

Комментарии
Оставить комментарий
Вміст цього поля є приватним і не буде доступний широкому загалу.
1 + 14 =
Розв'яжіть цю просту задачку і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.